ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Συμβολή στις «Ημέρες Καριέρας»

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Συμβολή στις «Ημέρες Καριέρας»

Σημαντική ήταν η συμβολή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ημερίδα «Ημέρες Καριέρας» στο Αργοστόλι.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το γραφείο διασύνδεσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στις 214 Μαΐου, με στόχο τη συνάντηση των νέων με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Οι φοιτητές των ΤΕΙ είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στους εκπροσώπους των τοπικών επιχειρήσεων για την πραγματοποίηση συνεντεύξεων.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εκπροσωπήθηκε από την υπεύθυνη του καταστήματος Αργοστολίου κυρία Φωτεινή Μαραβέγια, με τη συνδρομή της φοιτήτριας του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ κυρίας Μαρτίνα Γκομέζ, η οποία διεξάγει την πρακτική της άσκηση στην Τράπεζα.

«Πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε τους μικρούς φίλους που κάποτε κάναμε στην τράπεζα μέσω του λογαριασμού Μεγαλώνω για παιδιά, να έρχονται πλέον μόνοι τους, ανεξάρτητοι, χωρίς τους γονείς, και να εμπιστεύονται τις πρώτες οικονομίες τους, το πρώτο τους εισόδημα ή μισθό στην πρώτη τράπεζα που γνώρισαν, στην τράπεζα που τους χάρισε τον πρώτο τους κουμπαρά και που τους έμαθε την αποταμίευση.», τόνισε η κ. Μαραβέγια, η οποία αναφέρθηκε στο Ταμιευτήριο 18 PLUS, ένα καταθετικό αποταμιευτικό προϊόν «για να βοηθήσουμε τους νέους που μόλις έχουν ενηλικιωθεί, να χτίσουν τα θεμέλια της ανεξάρτητης ζωής τους».

Τι είναι το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS

Το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS, απευθύνεται σε νέους 18-28 ετών, με ελάχιστο ποσοστό αρχικής κατάθεσης τα 50 ευρώ. Ο λογαριασμός βοηθά τους νέους να απολαύσουν υψηλό ετήσιο επιτόκιο και πολλά προνόμια.

Με το άνοιγμά του χορηγείται δωρεάν χρεωστική κάρτα ΤΤ Visa Electron για αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών μέσω ΑΤΜ αλλά και για αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό με αυτόματη χρέωση του λογαριασμού του κατόχου.

Οι νέοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν την πιστωτική κάρτα POSTCREDIT Visa Electron με δωρεάν ετήσια συνδρομή για πάντα και προ-εγκεκριμένο πιστωτικό όριο 300 ευρώ για ασφαλείς αγορές και μέσω internet.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο λογαριασμό του, μέσω internet, από την ιστοσελίδα της τράπεζας, με το ΤΤ e-bank.

Επιπλέον, κάθε χρόνο την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31η Οκτωβρίου) οι δικαιούχοι του λογαριασμού συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση από την οποία αναδεικνύονται 10 τυχεροί. Ο πρώτος κερδίζει το ποσό των €10.000 και οι υπόλοιποι 9 από €1.000 ο καθένας*

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του λογαριασμού ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 18 PLUS είναι το γεγονός ότι παρέχεται μέσω πάγιων εντολών, η δυνατότητα πληρωμής υποχρεώσεων του καταθέτη προς την Τράπεζα (π.χ. πληρωμή πιστωτικής κάρτας) ή προς Οργανισμούς, Φορείς, Εταιρείες (π.χ. πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας, συνδρομές, ενοίκιο, ασφάλιστρα κ.α.).