ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΤΕ: Στηρίζει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

ΕΤΕ: Στηρίζει την καινοτόμο επιχειρηματικότητα

Περαιτέρω στήριξη της καινοτόμου εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με την Endeavor Greece.

Ειδικότερα, με αρχικό προϋπολογισμό 15 εκατ. ευρώ, η Εθνική Τράπεζα, μέσα από το πρόγραμμα «NBG Business Seeds», θα στηρίξει, μέσω δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο, την καινοτόμο επιχειρηματικότητα δυναμικών και εξωστρεφών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Η Εθνική Τράπεζα έχει θεσμοθετήσει τον διαγωνισμό i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία, προβάλλοντας επιτυχώς ιδέες, επιχειρηματικά σχέδια και start-ups, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενθάρρυνση και ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Σε συμφωνία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προωθεί την περαιτέρω υποστήριξη των προτάσεων που ξεχωρίζουν στον διαγωνισμό, μέσα από την ένταξή τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστήριξης και εντατικής εκπαίδευσης σε θέματα λογιστικής, μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Παράλληλα, η Εθνική ξεκίνησε συνεργασία με την Endeavor Greece, η οποία μέσω του διεθνούς δικτύου της επιλογής εταιριών, καθοδηγεί καινοτόμες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΕΕ: Η οικονομία της Ελλάδας σημείωσε ουσιαστική πρόοδο