Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουρισμός για όλους: Περισσότερα τα καταλύματα και οι δικαιούχοι - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Newsbomb

Διευρύνεται το Τουρισμός για όλους - Τι ανέφερε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη 

Προς το παρόν έχει ανοίξει το 25% με 30% των ξενοδοχείων, όπως γνωστοποίησε σήμερα η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία ανακοίνωσε και τη διεύρυνση του προγράμματος Τουρισμός για όλους, όσον αφορά στον αριθμό των δικαιούχων.

Η κυρία Ζαχαράκη, μιλώντας στο Open, ανέφερε πως υπάρχουν νησιά με εντυπωσιακά ποσοστά εμβολιασμού, όπως η Μύκονος και η Πάρος.

«Το μήνυμα πρέπει να είναι σταθερό: με τον εμβολιασμό ανοίγουμε τα φτερά μας, είναι ένα βήμα προς την ελευθερία. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πρέπει να κατανοήσουν ότι το εμβόλιο είναι ένα ένα διαβατήριο προς την ανάκαμψη», τόνισε.

Όσον αφορά στη Βρετανία, ανέφερε ότι ελπίζει πως θα δώσει το «πράσινο φως» για διακοπές στη χώρα μας.

Μιλώντας για τις κρατήσεις είπε πως αυτή τη στιγμή αυξομειώνονται και βλέπει να κυμαίνονται στο 20-25% αλλά θεωρεί ότι «θα δούμε σταθερά αυξητική τάση από τα μέσα Ιουνίου και πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο και το κλείσιμο των σχολείων στα ξένα κράτη».

Η υφυπουργός αποκάλυψε επίσης πως τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί από το υπουργείο Τουρισμού η διεύρυνση του προγράμματος Τουρισμός για Όλους.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα να ταξιδέψει. Το υπουργείο Τουρισμού με δελτίο Τύπου τη Δευτέρα θα ανακοινώσει ότι διευρύνουμε και τους δικαιούχους και τους παρόχους» υπογράμμισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανεπιθύμητος στα Πομακοχώρια ο Τσαβούσογλου, λένε οι Πομάκοι της Θράκης εν όψει της επίσκεψής του