ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δ. Πεντέλης: Συνάντηση με Διευθύντριες βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών

Δ. Πεντέλης: Συνάντηση με Διευθύντριες βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών

Συνάντηση με τις Διευθύντριες των βρεφονηπιακών, παιδικών σταθμών και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης.

Η προγραμματισμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και παρευρέθησαν επίσης ο θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μούστρης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Αποστολάκος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Δήμαρχος εξέτασε την πορεία της λειτουργίας των παιδικών σταθμών και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες για την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Προτάσσοντας το καλό και συμφέρον των παιδιών και ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια τους, τόνισε με εμφαντικό λόγο την ανάγκη συνεργασίας του προσωπικού με τους γονείς, για τα καλύτερα αποτελέσματα και συνεχάρη τις Διευθύντριες των βρεφικών και παιδικών σταθμών, για την άριστη συνεργασία και την επαγγελματική λειτουργία τους.Μετέπειτα, στη σύσκεψη που συνεχίστηκε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μούστρη, εξετάστηκαν λεπτομερώς θέματα της καθημερινότητας και δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες.