ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο δήμαρχος της Ρόδου έχει φθάσει το «αμήν»…

Ο δήμαρχος της Ρόδου έχει φθάσει το «αμήν»…

Ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς φαίνεται…πως δεν θα βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης, αν δεν αλλάξει η παρούσα κατάσταση...

Ο κ. Κουσουρνάς είναι αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα με αποκορύφωμα αυτό που έχει δημιουργηθεί με τους 57 εργαζόμενους στην ΔΕΥΑΡ – που πριν τον Καλλικράτη απασχολούνταν στην ΔΕΥΑ Ιαλυσού.

Όπως αναφέρει το rodosalarm.gr, το θέμα αυτό επισύρει αστικές και ποινικές ευθύνες και όπως φαίνεται δύσκολα θα βρεθεί λύση. Χαρακτηριστικό άλλωστε είναι το γεγονός ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ στη συνεδρίασή του την Παρασκευή, απέρριψε την εισήγηση του δημάρχου, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ο ίδιος έκθετος και έντονα προβληματισμένος.

Η απόρριψη της εισήγησης του δημάρχου από το δ.σ. της ΔΕΥΑΡ και ως μομφή στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να σκέπτεται ακόμα και την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης. Όμως σε μια τέτοια περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι η ΔΕΥΑΡ θα παραμείνει ακέφαλη, αφού κανένας δεν δέχεται να αναλάβει αυτό το πόστο, αλλά το ότι σε περίπτωση παραίτησής του δεν θα μπορεί πλέον να σταθεί ούτε ως δήμαρχος.

Με βάση όλα τα παραπάνω αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ακόμα και για το ενδεχόμενο παραίτησης του Στάθη Κουσουρνά από τη θέση του δημάρχου.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται, καθώς ο δήμαρχος έχει φθάσει το «αμήν»…