ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Δράσεις για τις ευπαθείς ομάδες ενόψει Χριστουγέννων

Δήμος Θεσσαλονίκης: Δράσεις για τις ευπαθείς ομάδες ενόψει Χριστουγέννων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ενόψει των Χριστουγέννων και τη δημιουργία εορταστικού κλίματος, με πνεύμα αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

Χριστουγεννιάτικο γεύμα για δημότες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το γεύμα θα παρατεθεί την Παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016, στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, για 800 άτομα που υποστηρίζονται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσικό πρόγραμμα

Διανομή τροφίμων, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016. Τα τρόφιμα προέρχονται από δωρεές ιδιωτών και επιχειρήσεων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Θεσσαλονίκης να στηρίξουν τις προσπάθειές του. Στο πλαίσιο της δράσης θα παραδοθούν συνολικά 000 πακέτα τροφίμων σε άπορες οικογένειες των Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 13.00 έως τις 15.00 για τους κατοίκους της 1ης, 3ης, 4ης, 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας στις εγκαταστάσεις των Κοινοτήτων, ενώ για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας, στο χώρο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.