Μπακογιάννης: Θέλουμε να κάνουμε τη Στερεά Ελλάδα πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης

NEWSBOMB

Μπακογιάννης: Θέλουμε να κάνουμε τη Στερεά Ελλάδα πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης

Με σκοπό την ενίσχυση των επαφών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της έκθεσης για την προσέλκυση τουριστών, βρέθηκε στο Βερολίνο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

 

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε αυτή και τις άλλες εκθέσεις, αποφασίστηκε έπειτα από διάλογο με τους επιχειρηματίες του αντικειμένου που υπέδειξαν τις σημαντικές διεθνείς εκδηλώσεις στις οποίες θα προωθήσουν και θα προβάλλουν την Στερεά Ελλάδα.

Κάνοντας απολογισμό της συμμετοχής, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Έχουμε δημιουργήσει μία καλή ομάδα με όλους τους ανθρώπους του τουρισμού της Στερεάς Ελλάδας. Αποφασίσαμε ότι θα γυρίσουμε τον κόσμο αλλά θα πετύχουμε τον στόχο μας. Να κάνουμε την Στερεά Ελλάδα πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης, να δείξουμε σε όλους ότι δεν διαθέτουμε μόνο τη φυσική ομορφιά που έχουμε κληρονομήσει, αλλά και υποδομές που θα ζήλευαν πολλοί στην Ευρώπη. Έχουμε τεχνογνωσία, έχουμε τη θέληση και αυτό θέλουμε να το κάνουμε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Για κάθε επισκέπτη που κερδίζουμε ανοίγουν θέσεις εργασίας, ενισχύεται η οικονομία μας και αντιμετωπίζουμε την κρίση. Είναι μάχη, αλλά έχουμε δυνατά όπλα».

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση του τουρισμού, η Περιφέρεια συμμετείχε σε όλες τις διεθνείς εκδηλώσεις προβολής των τοπικών προϊόντων και των τουριστικών υποδομών της Στερεάς Ελλάδας.

Το Βερολίνο αποτελεί τον 5ο σταθμό καθώς έχουν προηγηθεί οι συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις στο Λονδίνο, το Τελ Αβίβ, το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved