ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: «Η δυναμική είναι στα χέρια μας»

Τσίπρας: «Η δυναμική είναι στα χέρια μας»

Τα …έψαλαν και στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε το πρωί μέλη του Όμιλου Βρακοφώρων Κρήτης οι οποίοι του έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Ο κ. Τσίπρας, στο πλαίσιο των εορτών προέβη στην εξής δήλωση:

«Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή ελπίδας και αλληλεγγύης. Και η σκέψη μας σήμερα βρίσκεται στις χιλιάδες ελληνικές οικογένειες που θα έχουν πιο φτωχό το σημερινό γιορτινό τραπέζι, στους χιλιάδες ανέργους, στους απολυμένους, σ’όλους εκείνους που περνάνε δύσκολα σε μια κρίση που δεν είναι οικονομική θεωρία αλλά πραγματικότητα.

Σ’όλους αυτούς, τις ελληνίδες και τους έλληνες, αλλά και τους ξένους που βρίσκονται στη χώρα μας και περνάνε φτωχικά, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας.

Η δύναμη είναι στα χέρια μας αν ενώσουμε ο καθένας τη φωνή του και τη δύναμή του και διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Δε μας αξίζει να ξαναζήσουμε τέτοια Χριστούγεννα.

Και η ευχή μας είναι η επόμενη χρονιά να είναι χρονιά ανατροπών , διεκδίκησης, ελπίδας και προσμονής μιας μεγάλης κοινωνικής ανατροπής που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη και θα κάνει την ευχή μας πραγματικότητα.

Η σκέψη μας λοιπόν, είναι στους ανήμπορους, στους φτωχούς, στους νέους ανθρώπους που αναρωτιούνται αν θα μπορούν να ζήσουν σε αυτήν την χώρα και η ελπίδα μας είναι ότι αυτοί όλοι και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».