ΠΟΛΙΤΙΚΗ

LIVE: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα - «Η απάτη των "αρίστων" αποκαλύπτεται»

LIVE: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Αθήνα - «Η απάτη των "αρίστων" αποκαλύπτεται»

Την πρώτη ανοιχτή μαζική του εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο τίτλος της μεγάλης πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, που θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ. με ομιλία του αρχηγού του κόμματος, είναι «7 μήνες κυβέρνηση ΝΔ - Η απάτη των "αρίστων" αποκαλύπτεται».

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», η «Μαύρη Βίβλος» και η αποδόμηση του επταμήνου της κυβέρνησης των «αρίστων» δεν θα γίνει με συνηθισμένο τρόπο. Η εκδήλωση πρόκειται να ανοίξει με την προβολή επτά βίντεο που θα βασίζονται σε επτά κεντρικούς άξονες: διαφθορά, εργασιακά, ασφάλεια, κοινωνικό κράτος, fake news και ο συνολικός απολογισμός της «απάτης των αρίστων».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, o Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε το πρωί του Σαββάτου ότι «θα αναδείξουμε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το τελευταίο επτάμηνο. Το τι έκανε σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «επίσης θα αναδείξουμε και ποια είναι η δική μας εναλλακτική, αριστερή και προοδευτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας». Υπενθύμισε δε, ότι «το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή του προέδρου και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Βρισκόμαστε σε μία συγκυρία κρίσιμη, με πολλά μέτωπα ανοιχτά και την κυβέρνηση να έχει ήδη δείξει δείγματα αποτυχίας και διάλυσης. Αν επρόκειτο για μία κυβέρνηση σταθερή και στιβαρή, δεν θα είχαμε σενάρια για πρόωρες εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προσαγωγές για τις αφίσες του Αλέξη Τσίπρα

Στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών που κολλούσαν αφίσες για την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προχώρησε χθες το βράδυ η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο άτομα κολλούσαν αφίσες στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια.

Οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πέθανε η 24χρονη Γιολάντα - Η όμορφη δασκάλα έφτασε να ζυγίζει μόνο 29 κιλά