ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτός είναι ο αντιδήμαρχος της ΝΔ που διεγράφη επειδή ύψωσε την χουντική σημαία

Αυτός είναι ο αντιδήμαρχος της ΝΔ που διεγράφη επειδή ύψωσε την χουντική σημαία

Με απόφαση της, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ διέγραψε από μέλος του κόμματος τον Χριστόφορο Ανδρίτσο που είναι δημοτικός σύμβουλος στη Στυλίδα και αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Στυλίδας της Νέας Δημοκρατίας μετά την κίνηση του πριν 2 μέρες να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του στην οποία εμφανίζονταν με σημαία της χούντας.

Η ανάρτησή του προκάλεσε σεισμό στα σόσιαλ μίντια με αποτέλεσμα μετά τον σάλο, το στέλεχος της ΝΔ να την κατεβάσει...

Με τη σειρά της και η Διοικούσα Επιτροπή Φθιώτιδας του κυβερνώντος κόμματος με ανακοίνωσή της καταδίκασε «τις προσωπικές απόψεις που εξέφρασε ο κ. Χριστόφορος Ανδρίτσος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι απόψεις του είναι καταδικαστέες, κατακριτέες και τις θεωρούμε απαράδεκτες.

Η παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί βασικό πυλώνα της δημοκρατίας και θυμίζουμε σε μερικούς που έχουν “επιλεκτική μνήμη” ότι η παράταξη αυτή αποκατέστησε τη δημοκρατία στην χώρα μας το 1974.

Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν».

Παρόλα αυτά το κακό είχε γίνει... όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες:

Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή είναι οριστική καθώς -όπως σημειώνεται- το περιεχόμενο της δημοσίευσης «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Δημόσια καταδίκη και από την ελάσσονα αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, με την Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου να δηλώνει: «Η ανάρτηση του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Στυλίδας (στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) σχετικά με την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου η οποία κατακρίθηκε και αποδοκιμάστηκε στη συνείδηση του ελληνικού λαού, είναι αυτονόητα καταδικαστέα από την παράταξή μας. Με βρίσκει απέναντι καθώς και σε οποιαδήποτε ενέργεια που έχει σκοπό να εκφράσει αντιλήψεις που πλήττουν ευθέως την δημοκρατία την οποία υπηρετούμε και πιστεύουμε».

Έχουν προηγηθεί χρονικά οι καταδίκες από τον Γιάννη Αποστόλου, τη Βιργινία Στεργίου και τον ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Απίστευτη κατάσταση στην κλινική «Ταξιάρχαι»: Έφοδος από τον Τσιόδρα