ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Βούλτεψη με Τζανακόπουλο και Αναγνωστοπούλου στη Βουλή

Καυγάς Βούλτεψη με Τζανακόπουλο και Αναγνωστοπούλου στη Βουλή

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή η Σοφία Βούλτεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο καυγάς, εκτός μικροφώνου, στο τέλος της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για τη λειτουργία του επιχειρησιακού γραφείου της EASO στην Ελλάδα, δεν καταγράφηκε στα πρακτικά. Η εικόνα έδειχνε πάντως, τη Σοφία Βούλτεψη να έχει σηκωθεί όρθια και να κατευθύνεται στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας κάτι στο κινητό τηλέφωνο.

Αφορμή αποτέλεσε αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ ταυτίζεται με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Όρμπαν και ακροδεξιές απόψεις και ότι θέλει να πνίγει μετανάστες.

«Με τον Όρμπαν δεν είναι η ΝΔ, ο Τσίπρας ήταν», είπε η κ. Βούλτεψη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Όπως μετέφερε στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, η βουλευτής της ΝΔ έβρισε χυδαία τον ίδιο, ενώ αποκάλεσε μω@@ τη Σία Αναγνωστόπουλου. Τον διέψευσε κατηγορηματικά η Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας ότι αυτό που έκανε ήταν να δείξει στο κινητό της τηλέφωνο φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τον Όρμπαν.

«Αφήστε κύριε Τζανακόπουλε. Δεν ήρθαμε εδώ να εντυπωσιάσουμε. Η Βουλή έχει και ένα θέαμα, αλλά άλλο το θέαμα κι άλλο το θέατρο», σχολίασε από έδρας ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Αθανασίου.

Νωρίτερα, στη συζήτηση του νομοσχεδίου ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος διαβεβαίωσε ότι «το θέμα με τους μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας θα ρυθμιστεί» και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκεί 25 άτομα αν και ήταν πολύ περισσότερα.

Ευθύνες στην κυβέρνηση ότι μόνη της δημιουργεί κρίση στο μεταναστευτικό επέρριψε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατηγορώντας την ότι μείωσε τα διαθέσιμα διαμερίσματα και τις ξενοδοχειακές μονάδες.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο με ευθύνη της κυβέρνησης, μη βλέπουμε διαρκώς θεωρίες συνωμοσίας ότι κάποιος τους καθοδηγεί, γιατί ζούμε τις συνέπειες απουσίας μεθόδου και προγραμματισμού», είπε από το ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Καμίνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ναι στην «Προοδευτική Συμμαχία» - Κόντρες στην ΠΓ και δυσφορία Τσίπρα