ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει αναφορά στον Αρειο Πάγο για την ηχογράφηση Μιωνή

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει αναφορά στον Αρειο Πάγο για την ηχογράφηση Μιωνή
INTIME NEWS

Αναφορά για την ηχογράφηση Μιωνή καταθέτει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, στις 12:30 η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη και ο υπεύθυνος για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φώτης Κουβέλης θα καταθέσουν αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την «παράνομη ηχογράφηση Μιωνή» και θα ζητήσουν «να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σχετικά με αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις, καθώς και να εφαρμοστεί ο νόμος από όλες τις Αρχές».

Διαβάστε επίσης: Ηχητικό Μιωνή - Το Μαξίμου βάζει στο κάδρο τον Τσίπρα: «Σόου» ΣΥΡΙΖΑ για Παππά

Την ίδια ώρα, στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν φαίνεται να έχουν καμμία διάθεση ούτε να «τρέξουν» την υπόθεση μα ούτε και να την συντηρήσουν. «Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους», σημειώνουν τονίζοντας πως «όποτε η επικαιρότητα το επιβάλλει, όποτε θα υπάρχουν αποκαλύψεις, εμείς θα είμαστε εκεί να αναδεικνύουμε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει ‘τους αρμούς της εξουσίας’» τονίζουν με νόημα.

Από την άλλη οι εξελίξεις αυτές πλέον συνηγορούν στο ότι η πίεση πλησιάζει πλέον και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος βλέπει εβδομάδα παρά εβδομάδα να έρχεται αντιμέτωπος με νέες κρίσεις οι οποίες του στερούν χώρο από το να ασκήσει αντιπολίτευση και αντιθέτως αναλώνονται οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε μία εσωστρέφεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Δύσκολες ώρες - Τα τελευταία νέα της υγείας του