ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κόντρα Μπεγλίτη-Μιχελάκη

Σκληρή κόντρα Μπεγλίτη-Μιχελάκη

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα.

Κι ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης τόνισε σε δήλωσή του ότι «στο ΠΑΣΟΚ είναι αδιόρθωτοι», ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης κατηγόρησε τη Συγγρού για διγλωσσία.

«Η ΝΔ, αφού κινήθηκε, εκ του ασφαλούς, στην αντιμνημονιακή ρητορική για μεγάλο χρονικό διάστημα, αντιλαμβάνεται, μετά τη συμμετοχή της στην Κυβέρνηση συνεργασίας του κ. Παπαδήμου, το βάρος των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει και επιχειρεί, ματαίως, να φτιάξει μια «εικονική πραγματικότητα» για να καθησυχάσει την κομματική της βάση. Είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί «διπλή γλώσσα» για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μπεγλίτης.

« Φοβάται την αλήθεια απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά και το αμήχανο εκλογικό της ακροατήριο και κατασκευάζει «κόκκινες γραμμές» για επικοινωνιακούς λόγους. Η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα και χρειάζεται ευθύνη και σοβαρότητα από όλους. Ο κ. Μιχελάκης όμως συνεχίζει να αγωνιά για το πολιτικό κόστος της ΝΔ ενόψει των εκλογών», κατέληξε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.