ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μπεγλίτης: Ζαλισμένος από αντιμνημονιακό ίλιγγο ο Σαμαράς

Π. Μπεγλίτης: Ζαλισμένος από αντιμνημονιακό ίλιγγο ο Σαμαράς

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης.

Σχολιάζοντας το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μπεγλίτης αναφέρθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίο και χαρακτήρισε «κακό σκηνοθέτη στο μονόπρακτο του παραλόγου που παίζει, με θεατές το εσωκομματικό του ακροατήριο» και έκανε λόγο για μικροπολιτική κίνηση, χωρίς να λογαριάζει την έκβαση της διαπραγμάτευσης για το μέλλον της χώρας.

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Σαμαράς καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κρύψει τον ίλιγγο που του έχει προκαλέσει η αλλαγή της βολικής αντιμνημονιακής πολιτικής του πρόσφατου παρελθόντος», τόνισε ο κ. Μπεγλίτης, προσθέτοντας: «Ζαλισμένος από αυτή την στροφή, συμμετέχει ως συγκυβερνών κόμμα, στην Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου και συγχρόνως φαντασιώνεται αντιπολιτευτικούς αγώνες και σκληρές διαπραγματεύσεις κατά του ιδίου του Πρωθυπουργού της χώρας».

Επίσης, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ένας αρχηγός μεγάλου κόμματος θα πρέπει να επιδεικνύει ευθύνη και σοβαρότητα «έννοιες άγνωστες για τον κ. Σαμαρά».

«Πολλοί πίστεψαν ότι το παρελθόν του θα τον είχε βοηθήσει να είναι πιο υπεύθυνος. Δυστυχώς διαψεύδονται», κατέληξε ο κ. Μπεγλίτης.