ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο «δείχνει» ο Σαμαράς για Novartis

Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο «δείχνει» ο Σαμαράς για Novartis

Τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα φέρεται να κατονόμασε ξανά ως ενορχηστρωτή της υπόθεσης Novartis και των καταγγελιών σε βάρος του, ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της εξάωρης κατάθεσής του.

Μάλιστα, φέρεται να έδειξε για ακόμα μια φορά ως ηθικό αυτουργό των πράξεων και κινήσεων των πρώην εισαγγελέων διαφθοράς (Τουλουπακη, Ντζούρα, Μανώλη), τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς κατέθεσε στην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου περισσότερα από 100 έγγραφα σχετικά με την υπόθεση.

«Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο. Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους» είπε εξερχόμενος του Αρείου Πάγου.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι το τρίτο πολιτικό πρόσωπο που κατέθεσε στην υπόθεση της Novartis, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχαν περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 134 στην Αθήνα, 118 στη Θεσσαλονίκη - Η κατανομή των νέων μολύνσεων ανά περιφέρεια