ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καυγάς Πολάκη - Αθανασίου στη Βουλή: «Μη μου κουνάς το δαχτύλι» - «Είσαι άσχετος»

Άγριος καυγάς Πολάκη - Αθανασίου στη Βουλή: «Μη μου κουνάς το δαχτύλι» - «Είσαι άσχετος»
Intime News

Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ο Παύλος Πολάκης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, μετά την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαραβέγια

Άναψαν για ακόμα μια φορά τα «αίματα» στη Βουλή με εκφράσεις και με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν να ακούγονται επί της αίθουσας της Ολομέλειας. Πρωταγωνιστές του άγριου επεισοδίου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος προέδρευε εκείνη την ώρα.

Ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ο Παύλος Πολάκης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, μετά την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαραβέγια, ο οποίος σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του πρώτου αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η παράταξη του Κολοκοτρώνη.

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου αναφορικά με το αίτημα του Παύλου Πολάκη, υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κάτι προσωπικό εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιμονή του Παύλου Πολάκη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επικαλέστηκε το άρθρο 68 του Κανονισμού της Βουλής και ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να κρίνουν αν υπάρχει προσωπικό ζήτημα, καταλήγοντας σε απόρριψη του αιτήματος επί προσωπικού.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη ο οποίος έφτασε στο προεδρείο μαινόμενος και μάλιστα υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει το άρθρο στον Κανονισμό.

«Το άρθρο που είπες δεν υπάρχει. Είσαι ψεύτης. Μη μου κουνάς το δάχτυλο. Είστε ψεύτης. Αυτό που κάνετε είναι παρακμή», είπε ο κ. Πολάκης με τον Χ. Αθανασίου να τον χαρακτηρίζει «άσχετο». «Είναι παρακμή. Παρακμή φέρνουν αυτό που φεύγουν», ανταπάντησε ο κ. Πολάκης με τον Χ. Αθανασίου να επαλαμβάνει ότι ο κ. Πολάκης είναι άσχετος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Σταμπουλίδης στο Newsbomb.gr: Άνοιγμα με SMS στο 13032 - Περιμένουμε τους ειδικούς