ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτη ημέρα στα σχολεία - Γεννηματά: Απαράδεκτο να κλείνει τμήμα μόνο όταν κολλήσουν μαζικά κορονοϊό

Φώφη Γεννηματά για πρώτη ημέρα στα σχολεία
Κριτική από τη Φώφη Γεννηματά στην κυβέρνηση για τους όρους με τους οποίους πραγματοποιείται η πρώτη ημέρα στο σχολείο
INTIME

Κριτική από τη Φώφη Γεννηματά στην κυβέρνηση για τους όρους με τους οποίους πραγματοποιείται η πρώτη ημέρα στο σχολείο

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την πρώτη ημέρα στο σχολείο από τη Φώφη Γεννηματά η οποία παραβρέθηκε στον αγιασμό μαθητών και εκπαιδευτικών στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας. «Δυστυχώς η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ιδιαίτερα αυστηρή ήταν η Φώφη Γεννηματά για τους όρους κάτω από τους οποίους ανοίγουν από σήμερα τα σχολεία χαρακτηρίζοντας στη δήλωσή της «απαράδεκτο» το ότι «θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους».

«Καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν. Καλώ τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών» κατέληξε στη δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά.

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά για την πρώτη ημέρα στα σχολεία

Εύχομαι στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μια ασφαλή και αποδοτική σχολική χρόνια, χωρίς κινδύνους για την υγεία του και νέα μαθησιακά κενά.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη. Κανένα μέτρο προφύλαξης δεν πάρθηκε. Ο συνωστισμός στις τάξεις επαναλαμβάνεται. Οι εμβολιασμοί καθυστερούν. Και το απαράδεκτο θα κλείνει τμήματα μόνο όταν έχουν κολλήσει μαζικά οι μαθητές τον ιό και τον έχουν μεταφέρει στην οικογένεια τους.

Καλώ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να εμβολιασθούν. Καλώ τον ΕΟΔΥ να χρησιμοποιήσει κινητά συνεργεία στα σχολεία για ενημέρωση και ενίσχυση των εμβολιασμών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τι αλλάζει από σήμερα για τους ανεμβολιαστούς σε εργασία, εστίαση και μετακινήσεις

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται έξαρση της ζέστης τις επόμενες ημέρες

Σχολεία - Γκάλοπ Newsbomb.gr: Το 81% διαφωνεί με τον τρόπο που ανοίγουν - Τι θα ισχύει από σήμερα