ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Απαράδεκτο ο Τσίπρας δια της σιωπής του να καλύπτει την ανεπίτρεπτη παρέμβαση του Πολάκη»

ΝΔ: «Απαράδεκτο ο Τσίπρας δια της σιωπής του να καλύπτει την ανεπίτρεπτη παρέμβαση του Πολάκη»
Η ΝΔ κατά Τσίπρα για την παρέμβαση Πολάκη
Intime News

Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη σε ψαροταβέρνα του Μοσχάτου.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και το περιστατικό με τους αστυνομικούς οι οποίοι έγραψαν πρόστιμο σε σερβιτόρο ταβέρνας γιατί δεν φορούσε μάσκα.

«Παρά τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την παρέμβαση του κ. Πολάκη ο οποίος χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ιδιότητα απαίτησε από αστυνομικό να μην καταγράψει παράβαση που διαπίστωσε, απειλώντας τον μάλιστα "να δεις που θα σε στείλω", ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να τηρεί σιγή. Είναι απαράδεκτο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δια της σιωπής του, να καλύπτει την ανεπίτρεπτη σε δημοκρατική χώρα παρέμβαση βουλευτή του που ζητούσε από πρόσωπο επιφορτισμένο με την εφαρμογή του νόμου, να παραβεί τα καθήκοντά του. Δείχνει για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της πολιτείας και του κράτους δικαίου. Προφανώς, αυτά που τους συνδέουν με τον συνεργάτη και φίλο του είναι τόσα πολλά ώστε όλοι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο κ. Πολάκης είναι η άλλη όψη του κ. Τσίπρα».

Η ανάρτηση Πολάκη για το περιστατικό

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook στην επίσκεψη του στην ταβέρνα με την οικογένειά του όπου, όπως ανέφερε, έγινε μάρτυρας του ακόλουθου περιστατικού, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε «ελεεινό»:

«Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορονοϊού. (...) Κάποια στιγμή ένα από τα γκαρσόνια, αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη, κατέβασε τη μάσκα του, όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς δυο τύποι που ήταν έξω από το μαγαζί μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί "παρέβη τα μέτρα έναντι του κόβιντ" για να του κόψουν πρόστιμο!».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σηκώθηκε και ζήτησε από τους αστυνομικούς τον λόγο, σύμφωνα με την ανάρτησή του, λέγοντάς τους ότι, «αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ» επειδή «όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα». Ζήτησε μάλιστα από τους αστυνομικούς, «ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχάτου» να ρωτήσουν και τους πελάτες εάν δεν τον πίστευαν, κατηγορώντας τους για «επίδειξη αυταρχισμού».

Διαβάστε όλη την ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θύελλα αντιδράσεων για την απέλαση του Τζόκοβιτς - «Επιστρέφουμε σε σκοτεινούς αιώνες»

Survivor Spoiler 16/1: Φεύγει και η Μυριέλλα; Οι ανακοινώσεις του Λιανού που θα αλλάξουν το παιχνίδι

Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία βιασμού έφερε σάλο κι αποκαλύψεις στα social media - Διάψευση του 27χρονου

Πιστοποιητικό νόσησης: Πώς εκδίδεται και τι αλλάζει σε PCR, rapid test και άδειες;

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για την υπόθεση της 24χρονης και αποκάλυψε ποιος διέρρευσε το δικό της βίντεο!