ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να μαζέψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη»

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να μαζέψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη»

Νέα «επίθεση» του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το «TurkAegean»

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε σε σχόλιο σχετικά με ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το «TurkAegean». Κατηγορεί τον υπουργό Ανάπτυξης ότι δεν ανέλαβε την ευθύνη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τον καλύπτει ακόμα, ζητώντας από την Κυβέρνηση να «τον μαζέψει»

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για ανάρτηση κ. Γεωργιάδη

«Στην κυβέρνηση κάποιος πρέπει να μαζέψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη.

Πρώτα με τους χειρισμούς επέτρεψε στην ΕΕ να παραδώσει στον Ερντογάν το σήμα TurkAegean, νομίζοντας ότι δεν θα ασχοληθεί κανείς. Μετά τα έβαλε με τους υπαλλήλους του υπουργείου του για να τους φορτώσει την ευθύνη της ανεπάρκειάς του.

Και σήμερα ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους του χρησιμοποιώντας περιθωριακό βίντεο ιδιώτη που ούτε το τουρκικό κράτος δεν έχει κάνει! Ο άνθρωπος έχει αρχίσει να γίνεται πολύ επικίνδυνος. Του το είπαμε εχθές θα του το πούμε και σήμερα: πατριδοκάπηλοι σαν αυτόν έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ατιμώσεις της Ελλάδας. Το ερώτημα όμως είναι άλλο. Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να του παρέχει κάλυψη;»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρινίζει πώς εκτυλίχθηκε η υπόθεση Turkaegean

Αναλυτικές διευκρινίσεις για την υπόθεση Turkaegean στην οποία αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για «υπηρεσιακές ευθύνες» και ανθρώπους στη διοίκηση «που δεν έκαναν τη δουλειά τους» έδωσε το πρωί της Παρασκευής με μακροσκελέστατη ανάρτησή του στο Facebook o υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης για άλλη μια φορά ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας «αν και ουδέποτε ολιγώρησα ο ίδιος, ουδέποτε ενημερώθηκα και δεν αντέδρασα ή μπορούσα να το αποτρέψω και δεν το έκανα».