ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Καραμανλής για μετρό Θεσσαλονίκης: Απαντάμε με έργα

Κώστας Καραμανλής για μετρό Θεσσαλονίκης: Απαντάμε με έργα
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, με μήνυμά του στα social media εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο σταθμός «Παπάφη» στο μέτρο της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες του, με τους πολίτες της «νύφης του Θερμαϊκού» να έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τους χώρους του, όπως και αυτούς του αμαξοστάσιου της Πυλαίας. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, που βάζει στην τελική ευθεία την έναρξη της λειτουργίας των γραμμών, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, εξέφρασε την ικανοποίησή του.

«Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ψεύτικων υποσχέσεων και εγκαινίων με μουσαμάδες, απανταμε χωρίς πολλα λόγια, με έργα. Το Μετρό Θεσσαλονίκης μπαίνει στην τελική του φάση», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Καραμανλής.

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο (26, 27 Νοεμβρίου), οι πολίτες της Θεσσαλονίκης μπορούν να επισκεφθούν τους δύο χώρους του Μετρό Θεσσαλονίκης καθώς η Αττικό Μετρό συμμετέχει στο Open House Thessalonikh 2022 με τις δύο εγκαταστάσεις της. Οι ώρες επίσκεψης για το κοινό είναι από τις 10:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι και η είσοδος για το κοινό είναι εεύθερη.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Μετρό Θεσσαλονίκης: Πλήθος κόσμου στον σταθμό Παπάφη

Το μετρό βελτίωσε το κυκλοφοριακό στον Πειραιά

Καραμανλής: Η Γραμμή 4 θα αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της Αθήνας