ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βερναρδάκης: Η κυβέρνηση υπαναχώρησε σε δικό της νόμο για το ΟΑΚΑ

Βερναρδάκης: Η κυβέρνηση υπαναχώρησε σε δικό της νόμο για το ΟΑΚΑ
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σχολίασε μέσα από το Twitter τις εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σκληρή επίθεση προς την κυβέρνηση εξαπέλυσε τη Δευτέρα (9/1) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφορικά με το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ και την αθέτηση της συμφωνίας των δύο πλευρών, από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Στη σκληρή ανακοίνωση των «πράσινων» γίνεται λόγος για αναξιοπιστία και εκβιασμό από πλευράς της κυβέρνησης, ενώ προαναγγέλθηκαν και νομικές κινήσεις από το «τριφύλλι». Τις εξελίξεις σχολίασε με ανάρτησή του στα social media, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, πρόκειται για υπαναχώρηση της κυβέρνησης σε έναν νόμο που η ευρεία πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας είχε ψηφίσει στη Βουλή τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, χαρακτήρισε ως «περίεργα πράγματα» που συμβαίνουν στο «επιτελικό κράτος».

«Μάιο ψηφίζεται Νόμος με ευρεία πλειοψηφία για παραχώρηση και εκμετάλλευση του κλειστού μπάσκετ του ΟΑΚΑ, Δεκέμβριο η Κυβέρνηση υπαναχωρεί από τον δικό της Νόμο. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο "επιτελικό κράτος"», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Βερναρδάκης.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ