ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Ραγκούση-Σκέρτσου για το μεταναστευτικό: «Λέτε ψέματα» - «Τυμβωρυχία αυτό που κάνετε»

Κόντρα Ραγκούση-Σκέρτσου για το μεταναστευτικό: «Λέτε ψέματα» - «Τυμβωρυχία αυτό που κάνετε»

Νέα προεκλογική ένταση σε τηλεοπτικό πάνελ, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Άκη Σκέρτσο και τον Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο αλλά και τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου συγκρούστηκαν έντονα.

«Αυτό που θέλω να πω, κ. Ραγκούση, είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνετε τον εισαγγελέα εσείς προσωπικά» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον συνομιλητή του για να συνεχιστεί ένα δυναμικό πινγκ πονγκ των δύο αντρών πολιτικών.

Ακολουθούν οι διάλογοι:

Σκέρτσος: Κ. Ραγκούση είστε πέρα για πέρα άδικοι και λάθος και θα σας εξηγήσω γιατί. Είστε άδικοι γιατί, αντί να στοχοποιείτε τα δίκτυα των διακινητών που είναι πραγματικοί εγκληματίες και θέτουν σε κίνδυνο αθώους και δυστυχισμένους ανθρώπους, δεν τα βάζετε με τους διακινητές. Τα βάζετε με το λιμενικό σώμα το οποίο φυλάει σύνορα, τα βάζετε με την υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα βάζετε με την χώρα.

Ραγκούσης: Ψέμα είναι αυτό που λέτε! Ψέμα είναι αυτό που λέτε! Συγχαρητήρια τους δώσαμε. Λέτε ψέματα, κ. Σκέρτσο. Σαν το χαρτί του γενικού λογιστηρίου του κράτους.

Σκέρτσος: Η πολιτική εκμετάλλευση που κάνετε σε μια ανθρωπιστική τραγωδία έχει όνομα. Λέγεται τυμβωρυχία. Και λυπάμαι πάρα πολύ διότι μπλέκετε στην προεκλογική αντιπαράθεση μια ανθρωπιστική τραγωδία.

Ραγκούσης: Μα αυτό είναι ψέμα! Κ. Παπαδόπουλε, σας παρακαλώ δηλαδή! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα.

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως εννοεί την ανθρωπιά του το ’15 – ’19 με το αίσχος της Μόριας

Ραγκούσης: Στο Φαρμακονήσι που επί κυβέρνησης της ΝΔ καταδικάστηκε η χώρα;

Σκέρτσος: Δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον. Λυπάμαι πάρα πολύ. Υπάρχει μια αγωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ, την καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι η συγκυρία δεν δικαιολογεί καμία ένταση. Αντιθέτως απαιτεί σεμνότητα κ. Ραγκούση περισσότερη.

Ραγκούσης: Αυτό σας το επιστρέφω επαυξανόμενο.