ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Μαρινάκη για την ανάρτηση Καρίπογλου: Ακραία χυδαιότητα η παρομοίωση με το Άουσβιτς

marinakis
ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο κ.Μαρινάκης κάνει λόγο για κατάπτυστο σκίτσο που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και, κυρίως, ακραία χυδαιότητα

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε ανάρτηση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Σερρών και υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Καρίπογλου, με αφορμή τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα δύο 8ωρα ημερήσιας εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες.

Ο κ.Μαρινάκης κάνει λόγο για κατάπτυστο σκίτσο που διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και, κυρίως, ακραία χυδαιότητα.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Θα περίμενε κανείς από έναν πρόεδρο δικηγορικού συλλόγου να είναι σε θέση να καταλαβαίνει τι λέει ένας νόμος. Και, βέβαια, ο καθένας θα αξίωνε σεβασμό στο Ολοκαύτωμα από έναν υποψήφιο κόμματος που θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως δημοκρατικό και κεντρώο. Φαίνεται πως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον νομό Σερρών Παναγιώτη Καρίπογλου, ο οποίος αναπαράγοντας ένα κατάπτυστο σκίτσο διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και, κυρίως, ακραία χυδαιότητα».Και πρόσθεσε: «Θα το πούμε για άλλη μια φορά: όποιος κάνει λόγο για δήθεν «16ωρο» απλώς ψεύδεται. Όποιος προσπαθεί να διανθίσει αυτά τα ψεύδη παρομοιάζοντάς τα με το Άουσβιτς είναι ακραία χυδαίος. Και όποιο κόμμα αναδεικνύει και ανέχεται τέτοια στελέχη δεν έχει καμία σχέση με τις έννοιες της αξιοπρέπειας και της σοβαρότητας. Αν αυτά είναι τα πρώτα δείγματα της υπεύθυνης και σοβαρής αντιπολίτευσης που υπόσχεται ο κ. Ανδρουλάκης, δεν θελουμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια».

Στην ανάρτησή του, την οποία απέσυρε υπο το βάρος των έντονων αντιδράσεων, ο κ. Καρίπογλου παρουσιάζει ένα σκίτσο με την είσοδο του στρατοπέδου Άουσβιτς και την επιγραφή «το 16ωρο απελευθερώνει».