ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβες» Ραγκούση για στελέχη που υπονόμευσαν τον Τσίπρα – «Δεν ξέρουμε τον Κασσελάκη»

«Βόμβες» Ραγκούση για στελέχη που υπονόμευσαν τον Τσίπρα – «Δεν ξέρουμε τον Κασσελάκη»
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Ανήσυχος για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών εμφανίστηκε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος υποστήριξε πως στελέχη του κόμματος κινήθηκαν σε βάρος του πρώην προέδρου, Αλέξη Τσίπρα.

Η μάχη για την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ κορυφώνεται, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να διεκδικούν την ψήφο των μελών του κόμματος την Κυριακή. Ένα από τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στην τηλεόραση του Open περιέγραψε την κατάσταση που διαμορφώνεται στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε πως το κλίμα που υπάρχει στην παρούσα φάση, τον κάνει ιδιαίτερα ανήσυχο για την επόμενη ημέρα. «Φοβάμαι για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, με τη σειρά του δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του προς τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται σε εσωκομματικές εκλογές χωρίς επί της ουσίας να γνωρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο.

Τέλος, σχολιάζοντας όσα ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου, ο Γιάννης Ραγκούσης έριξε τη «βόμβα» λέγοντας ότι υπήρξαν πράγματι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που υπονόμευαν τον Αλέξη Τσίπρα.