ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας: Αυτοί είναι οι στενοί συνεργάτες του

Χάρης Δούκας
Intime News

Ο Χάρης Δούκας κέρδισε τον Κώστα Μπακογιάννη στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 

Το επιτελείο του Χάρη Δούκα συνέδραμε στην εκλογή του στον Δήμο Αθηναίων σε μόλις δυόμιση μήνες, παρότι ήταν 27 μονάδες πίσω από τον Κώστα Μπακογιάννη στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι στενοί συνεργάτες του Χάρη Δούκα, σύμφωνα με το liberal.gr, είναι οι ακόλουθοι:

Λάζαρος Καραούλης διευθυντής καμπάνιας: Ο διευθυντής του γραφείου του Χάρη Δούκα, ο νομικός εκπρόσωπος της παράταξης «Αθήνα Τώρα», υπεύθυνος για το site και την εν γένει διαδικτυακή εικόνα.

Ανδριάνα Μαγγανιά, δημοσιογράφος, επικεφαλής γραφείου Τύπου: Έχει θητεύσει στην ΕΡΤ, έχει κάνει διεθνές ρεπορτάζ και αποστολές, όπως στην Ουκρανία. Ανέλαβε να κάνει το απαραίτητο δίκτυο με δημοσιογράφους, εκπροσώπησε τον Χάρη Δούκα στις διαπραγματεύσεις που έγιναν για τους όρους του debate στην ΕΡΤ με τον Κ. Μπακογιάννη, μετέφερε την εμπειρία της στο τηλεοπτικό του στήσιμο και τον συνόδευσε στο ραδιομέγαρο.

Νίκος Κοψιδάς, επικοινωνιολόγος: Στέλεχος της αγοράς επικοινωνίας, έχει περάσει από πολλές διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες του διαφημιστικού κλάδου.

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης, σύμβουλος επικοινωνίας στα σχετικά ζητήματα της καμπάνιας και προβολής του Χάρη Δούκα.

Γιώργος Στάμτσης, υπεύθυνος σύνταξης προγράμματος του Χάρη Δούκα. Ως διδάκτωρ ηλεκτρολόγος μηχανικός διαθέτει εξαιρετικά αναλυτικό μυαλό, ενώ είχε βοήθεια από ομάδα τεχνοκρατών από τα πανεπιστήμια που γνώριζε ο Χάρης Δούκας.

Βασλης Μπόκος, σύνταξη προγράμματος, νομικά θέματα: Είναι δικηγόρος, Μ.Α. Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών και συνέβαλε στην εκπόνηση του προγράμματος ως προς το νομικό του κομμάτι. Σπούδασε νομικές και πολιτικές επιστήμες στα Πανεπιστήμια Θράκης, Μονάχου και Αθηνών με μεταπτυχιακό «Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών» και τίτλο Διπλωματικής Εργασίας «Η Αρχή της Ενσωμάτωσης της περιβαλλοντικής διάστασης στις πολιτικές της Ε.Ε. (Integration Principle)».

Έφη Στεφοπούλου, τεκμηρίωση, ειδίκευση σε θέματα δημόσιας διοίκησης: Πολύπειρο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, απαραίτητη στην ανάλυση, την τεκμηρίωση και την εξειδίκευση στο γνωστικό της αντικείμενο, τα πολυδαίδαλα θέματα της Δημόσιας Διοίκησης

Ιωάννα Μπάλα εθελόντρια στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας: υπάγεται στην ομάδα νέων εθελοντών intepreuneurs που συμπαρατάχθηκε από το καλοκαίρι στο πλευρό του Χάρη Δούκα. Η ομάδα ξεκίνησε να τρέχει την καμπάνια στα social media (tik tok, facebook κ.λπ.) βοηθώντας πολύ στην αναγνωρισιμότητά του.