ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναγνωστοπούλου: Ο Πολάκης με χτυπάει κάτω από τη μέση - Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται

Αναγνωστοπούλου: Ο Πολάκης με χτυπάει κάτω από τη μέση - Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται

Στην κόντρα της με τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε η Σία Αναγνωστοπούλου. 

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον Παύλο Πολάκη. Μια κόντρα που ξεκίνησε μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πήρε μορφή χιονοστιβάδας, με πολλούς να παίρνουν θέση είτε υπέρ του ένα είτε υπέρ του άλλου.

Σήμερα ήταν η σειρά της Αναγνωστοπούλου να μιλήσει για αυτή τη διαμάχη και έδωσε τη δική της εξήγηση για το τι έχει συμβεί. Έχει χυθεί απίστευτη τοξικότητα, από όλες τις πλευρές, εκτός από την ομάδα Αχτσιόγλου. Η ομάδα αυτή έχει υποστεί του κόσμου τις επιθέσεις και κανείς δε βγήκε να πει κάτι. Γι' αυτό λέω ότι, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, εγώ, ό,τι προσπάθεια να κάνω βγαίνει και μου πετάει ένα χτύπημα κάτω από τη μέση ο Πολάκης», συμπλήρωσε, εκτιμώντας ότι, «κανείς από την ηγεσία δεν έχει τη διάθεση να κάνει ένα βήμα για τους δεσμούς που έχουν διαρραγεί» τόνισε η Αναγνωστοπούλου.

Φυσικά από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και η κατάσταση που επικρατεί εντός ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής ήταν απόλυτη: «Φεύγουν στελέχη συνέχεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το πνεύμα που έχει κυριαρχήσει, διαλύεται. Είναι σαν να γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Όσο για το μέλλον; «Δεν θα πω τι είπα εγώ σε μία κλειστή συνδιάσκεψη και δεν θα το κάνω για ένα λόγο: έχει βαρεθεί ο κόσμος να ακούει τι λέει ο ένας και ο άλλος, ενώ υπάρχουν του κόσμου τα προβλήματα».