ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση MRB: Δενδιας, Πιερρακάκης, Κικίλιας οι τρεις δημοφιλέστεροι υπουργοί

Δημοσκόπηση MRB: Δενδιας, Πιερρακάκης, Κικίλιας οι τρεις δημοφιλέστεροι υπουργοί

Δημοσκόπηση MRB: Οι τρεις υπουργοί θεωρούνται «βαριά χαρτιά» της κυβέρνησης

Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κικίλιας αποτελούν την τριάδα των υπουργών που οι πολίτες κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις δημοφιλίας, όπως αποτυπώνει η δημοσκόπηση «Τάσεις» της MRB.

Η πρώτη θέση στην οποία βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, αποδεικνύει ότι ο κόσμος επιβραβεύει την πολιτική που έχει ακολουθηθεί στο κρίσιμο τομέα της εξωτερικής πολιτικής και κυρίως στο κομμάτι των ελληνοτουρκικών.

Στη δεύτερη θέση ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, αφενός προχωράει τις εξαγγελλόμενες μεταρρυθμίσεις στον κρίσιμο τομέα της εκπαίδευσης που του εμπιστεύθηκε ο πρωθυπουργός και αφετέρου φαίνεται ότι οι πολίτες συνεχίζουν να τον επιβραβεύουν για τα πεπραγμένα του την προηγούμενη τετραετία στη ψηφιακή μεταρρύθμιση της χώρας.

Τρίτος δημοφιλέστερος υπουργός ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετά τις ομολογουμένως επιτυχημένες θητείες του στο Υγείας την πρώτη περίοδο του Covid και στο Τουρισμού στη φάση της εντυπωσιακής ανάκαμψης του κλάδου, στο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας διαχειρίστηκε πρωτόγνωρες φυσικές καταστροφές, αποδεικνύοντας ότι είναι «για τα δύσκολα».