ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης:«Δικαίωση για το μπούλινγκ που δέχθηκα η επιστροφή μου στο Υγείας»

Γεωργιάδης:«Δικαίωση για το μπούλινγκ που δέχθηκα η επιστροφή μου στο Υγείας»

Η πρώτη μέρα του Άδωνη Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας για δεύτερη φορά

Στην πρώτη συνέντευξή του μετά την επιστροφή του στο υπουργείο Υγείας, ο Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι αισθάνεται δικαιωμένος γιατί όπως είπε είχε υποστεί μπούλινγκ στην προηγούμενη θητεία του.

Όσον αφορά στις προκλήσεις που έχει μπροστά του, τόνισε ότι θέμα των ελλείψεων προσωπικού παραμένει ίσως το μεγαλύτερο ζήτημα στην Υγεία, ενώ παραδέχθηκε πως οι αμοιβές των γιατρών στην Ελλάδα είναι οι χαμηλότερες, δεσμευόμενος να κάνει ότι μπορεί όπως είπε.

Επίσης, σημείωσε πως στόχος είναι να μειωθεί ο χρόνος αναμονής ασθενών στα νοσοκομεία.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων δήλωσε ότι σωστά βγήκε η αναλυτική ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ για τον ασφαλή τρόπο επιστροφής των παιδιών σε μια περίοδο έξαρσης covid και γρίπης.

Ξεκαθάρισε δε, πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του «πεντάευρω του Άδωνη» - όπως το είχαν χαρακτηρίσει - στα νοσοκομεία, για το οποίο είπε πρποκειται για έναν μεγάλο μύθο καθώς ήταν μέτρο του Ανδρέα Λοβέρδου, το οποίο και διατήρησε. Σήμερα όπως είπε δεν υπάρχει λόγος εφαρμογής τους καθώς αντικαταστάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη κράτηση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις.