ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζάκρη: Οι Σπέτσες δεν είναι Μύκονος, θα το κάνουμε κάθε φορά σε διαφορετικό τόπο

Τζάκρη: Οι Σπέτσες δεν είναι Μύκονος, θα το κάνουμε κάθε φορά σε διαφορετικό τόπο

Ολοκληρώθηκαν εχθές Κυριακή οι εργασίες του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, σε ένα τριήμερο διεργασιών της ΚΟ του κόμματος.

«Οι Σπέτσες δεν είναι Μύκονος. Δεν πήγαμε τριήμερο weekend να κάνουμε διακοπές, εγώ το νησί που δεν το είχα ξαναδεί, δεν το είδα καθόλου» δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Μιλώντας για την τριήμερη διάσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες, έκανε λόγο για «ποιοτική» συνάντηση εργασίας με «πάρα πολύ θετικό το πρόσημο».

Υπεραμυνόμενη της απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η συνάντηση στις Σπέτσες, η βουλευτής είπε πως αν μένανε στην Κουμουνδούρου η συζήτηση θα ήταν για 4 ώρες και θα άκουγαν 3 τομεάρχες ενώ τώρα άκουσαν 30.

Ερωτηθείς αν είναι αντιφατικό να γίνεται συζήτηση για την ακρίβεια κάνοντας τριήμερο εργασιών στο εξοχικό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι «οι Σπέτσες επελέγησαν επειδή εκεί είχε το σπίτι του ο κ. Κασσελάκης για να γίνει αυτή η συνάντηση».

Επίσης, αναφέρθηκε στην καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ των επόμενων ημερών για την ακρίβεια και στις 10 δράσεις, λέγοντας πως είναι απολύτως κοστολογημένα και μετρήσιμα τα μέτρα.