ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ προχωρά ενωμένη με τις ιδέες και το έργο της

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ προχωρά ενωμένη με τις ιδέες και το έργο της

Η ΝΔ είναι δύναμη προόδου και αλλαγής, επισήμανε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

«Η ενότητα της ΝΔ είναι αδιαμφισβήτητη και αποτελεί τη μεγάλη δύναμη της παράταξης», τόνισε, μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της δημοτική τοπικής επιτροπής ανατολικής Μάνης της ΝΔ, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συμπλήρωσε πως «η παράταξή μας είναι δύναμη αξιών, του πατριωτισμού, της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της οικογένειας». Πρόσθεσε ότι «η παράταξή μας είναι δύναμη προόδου και αλλαγής», ενώ τόνισε ότι «γι’ αυτό η ΝΔ είναι πάντα μέσα στην κοινωνία, είναι δίπλα σε κάθε πολίτη».

Κατά την ομιλία του ο Τάκης Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι «κρατάμε την ουσία, δηλαδή τα ισχυρά θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, και προχωράμε μπροστά», υπογραμμίζοντας πως «η οικογένεια είναι στον πυρήνα της ζωής και της δράσης μας».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η ΝΔ είναι δύναμη προόδου και αλλαγής. «Γι’ αυτό είναι πάντα μέσα στην κοινωνία, είναι δίπλα σε κάθε πολίτη. Γι’ αυτό και δίπλα στο κυβερνητικό έργο έχει σπουδαίο ρόλο να παίξει η οργανωμένη δύναμη της ΝΔ, οι εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισες που οφείλουμε να ακούμε και να σεβόμαστε τη γνώμη τους.

Αμέσως μετά, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε πως «προτάσσουμε τα σημαντικά. Είναι άμεσή μας προτεραιότητα -και οφείλει να είναι- η αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού προβλήματος της χώρας. Γι’ αυτό πρέπει να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τα νέα ζευγάρια και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γυρίσει στην πατρίδα η γενιά του brain drain».

Αναφορικά με την επιστολική ψήφο, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είπε ότι είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση «που κάναμε πράξη, ώστε τα ελληνόπουλα να κρατάνε και με την ψήφο τους ισχυρό τον δεσμό με την πατρίδα».

Συμπλήρωσε πως «ταυτόχρονα, υπερασπίζουμε την υπέρτατη αξία της ζωής, της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής», εξηγώντας πως «είναι ανάγκη η Κυβέρνηση να ρίξει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στην αντιμετώπιση της ακρίβειας και στο δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο ασφαλώς έχει ανάγκη από πολύ σημαντικές βελτιώσεις. Όπως επίσης είναι καθοριστικό να εμπεδώσουμε και πάλι το αίσθημα ασφαλείας στον ελληνικό λαό, όπως το είχαμε πετύχει στην πρώτη μας τετραετία». Πρόσθεσε παράλληλα ότι «είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να συστήσει την Επιτροπή για τη Βία των Ανηλίκων, που εξελίσσεται σε μάστιγα για την κοινωνία μας».