Απάντηση Γιώργου Παπανδρέου για τον ντόρο με το διορισμό του γιού του: Με εξαγριώνει

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε πως και ο γιος του θα κριθεί 
Απάντηση Γιώργου Παπανδρέου για τον ντόρο με το διορισμό του γιού του: Με εξαγριώνει
2'

Την δική του απάντηση σχετικά με την πληροφορία ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου «τζούνιορ» αναλαμβάνει την προεδρία του Εθνικού Κήπου σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, κάτι για το οποίο απάντησε ο Δήμος, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Μιλώντας σε συνέδριο για την Μεταπολίτευση, ανέφερε ότι τον εξαγριώνει όταν γίνεται άδικη επίθεση σε μέλος της οικογένειάς του κι ότι ο γιος του Ανδρέας θέλει να βοηθήσει και θα κριθεί.

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου του Ανδρέα στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Εθνικού Κήπου, ο δήμος Αθηναίων και ο δήμαρχος Χάρης Δούκας προχώρησαν σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ γίνεται λόγος για αυθαίρετα συμπεράσματα.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως: «Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να "δολοφονεί" χαρακτήρες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή