ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή: Εγκαταλείπουμε τη Βουλή ανά πάσα στιγμή

Χρυσή Αυγή: Εγκαταλείπουμε τη Βουλή ανά πάσα στιγμή

Επίθεση κατά του Κοινοβουλίου, αλλά και του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για τη δήλωσή του ότι δεν θα γίνουν ανεκτά «τάγματα εφόδου», εξαπέλυσε ο γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε συγκέντρωση του κόμματός του στις Θερμοπύλες


«Βγήκε ο Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους οπαδούς.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «προδότες» τον πολιτικό κόσμο και δεν δίστασε να πει σχετικά με το κοινοβούλιο ότι: «Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Αν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος. Θα δούμε τι σημαίνει τάγματα εφόδου…».

«Εμείς περιμένουμε την ώρα να είμαστε αρκετά δυνατοί για να διεκδικήσουμε το δίκιο των Ελλήνων», είπε στη συνέχεια, ενώ λίγο αργότερα κατέθετε τη βεβαιότητα πως «κάποια στιγμή θα δοθεί ο αγώνας».

Ροή Ειδήσεων