ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξάρτητοι:Προβοκατόρικη η φραστική επίθεση εναντίον Καμμένου

Ανεξάρτητοι:Προβοκατόρικη η φραστική επίθεση εναντίον Καμμένου

Για «προβοκατόρικη επίθεση μεμονωμένων διαδηλωτών προς τον Πάνο Καμμένο» και για «προβοκάτορες- κλακαδόρους», κάνουν λόγο κύκλοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν σήμερα στη συγκέντρωση των αποστράτων, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος, οι αποδοκιμασίες αφορούν ένα ελάχιστο κομμάτι των συγκεντρωθέντων, ενώ η πλειοψηφία των αποστράτων -υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι- «υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποστηρίζουν επίσης, ότι «οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της ΝΔ, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς- απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα, που έχει στηρίξει, από την πρώτη στιγμή, τους αγώνες και τις προσπάθειές τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο».

Οι ίδιοι κύκλοι τόνισαν ότι δεν πτοείται το κόμμα και πρόσθεσαν ότι «αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές».