ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απ. Κακλαμάνης: Μόνο δύο εν ενεργεία βουλευτές στη λίστα του ΣΔΟΕ

Απ. Κακλαμάνης: Μόνο δύο εν ενεργεία βουλευτές στη λίστα του ΣΔΟΕ

Επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε στη Βουλή ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης κατηγορώντας τον κ. Στουρνάρα ότι έστειλε «εγγράφως» τη λάσπη για τα 32 πολιτικά πρόσωπα, ενώ ο ίδιος ο κ. Κακλαμάνης καταγγέλλει ότι τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα για περίεργο πλουτισμό είναι μόνο δύο εν ενεργεία βουλευτές, ένας από τη ΝΔ και ένας μικρότερου κόμματος.

«Οποιαδήποτε έρευνα έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, όταν υπάρξει αποτέλεσμα το πόρισμα θα διαβιβαστεί και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής», απάντησε στον πρώην πρόεδρο του Κοινοβουλίου ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

Παράλληλα, ο υφυπουργός άφησε σαφείς αιχμές για τη λειτουργία του ΣΔΟΕ, τις διαρροές αλλά και για καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των ερευνών του.

«Πώς γίνονται όλες αυτές οι διαρροές, πως φεύγουν οι πληροφορίες; Αυτές γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης και αποσταθεροποιούν το πολιτικό σύστημα και πρέπει να μπει ένα τέλος» ανέφερε ο κ. Μαυραγάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης πάντως επέκρινε σκληρά τη στάση του υπουργού Οικονομικών σε ό,τι αφορά την παρουσία του στη Βουλή, κατηγορώντας τον ότι δεν προσέρχεται να απαντήσει σε ερωτήσεις βουλευτών.