ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Ανδρουλάκη στον Πρόεδρο της Βουλής

Επιστολή Ανδρουλάκη στον Πρόεδρο της Βουλής

Για την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί ενημερώνει, με επιστολή του, τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, ο εκλεγείς με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Β' περιφέρεια Αθηνών Μίμης Ανδρουλάκης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ανδρουλάκης στην επιστολή του, «έχουν μεσολαβήσει ένα σωρό συμβάντα που μου επιβάλλουν να δώσω στη γνωστή σε όλους και σεβαστή πολιτική αυτονομία μου στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τυπικό χαρακτήρα». Πιστεύω, προσθέτει, «πως σαν ανεξάρτητος βουλευτής από «κοντά» και σε γόνιμη «απόσταση» προς όλα τα σχήματα της ευρύτερης προοδευτικής αριστερής παράταξης θα συμβάλλω ιδεολογικά σε μια νέα σύνθεση και θα διατηρήσω μια πιο ανοιχτή, ειλικρινή και θερμή επικοινωνία με τον προοδευτικό λαϊκό κόσμο ο οποίος με στήριξε ολόψυχα δίχως ίχνος πελατειακής ανταπόδοσης στη σχέση μας».

Πλέον, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αριθμεί 26 βουλευτές. Χθες, μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωσε στον πρόεδρο του σώματος ότι οι βουλευτές Αγγελική Γκερέκου, Μιχάλης Κασσής, Ιωάννης Κουτσούκος, Μάρκος Μπόλαρης, Θεόδωρος Παραστατίδης και Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Οι πέντε πρώτοι είχαν καταψηφίσει τα σχετικά μέτρα ενώ ο κ. Σκανδαλίδης ήταν απών.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων