ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Επικίνδυνη η αντιπαράθεση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

Παπαρήγα: Επικίνδυνη η αντιπαράθεση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ

«Το σημερινό επεισόδιο δείχνει μια κλιμάκωση», σημείωσε η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, καταδικάζοντας την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.

«Η καταδίκη είναι αυτονόητη, τέτοιες ενέργειες δεν είναι έκφραση δυσαρέσκειας ή τιμωρίας», δήλωσε στο Mega, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Κεφαλογιάννη για καταδίκη της βίας από τα «δύο άκρα».

«Δεν ευθυγραμμιζόμαστε με την αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών προκειμένου να τσουβαλιάσουν τη λαϊκή αγανάκτηση», ανέφερε και πρόσθεσε ότι κάποιοι μιλούν για βία «και ο καθένας εννοεί ό,τι θέλει, καθώς θεωρούν βία και τις απεργίες και την περιφρούρηση των απεργιών, περιλαμβάνοντας και τις αγωνιστικές εκδηλώσεις», επεσήμανε η κ. Παπαρήγα.

«Εμείς καταδικάζουμε την ατομική τρομοκρατία και τις βομβιστικές ενέργειες, αλλά το θέμα είναι που στοχεύουν και από που προέρχονται», τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ.

Αναφερόμενη στην αντιπαράθεση Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ την χαρακτήρισε αστεία, αποπροσανατολιστική και επικίνδυνη, σημειώνοντας ότι η «σφοδρή αντιπαράθεση πρέπει να είναι στο περιεχόμενο της πολιτικής και την ουσία της».