ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταστροφή: Μοίρασαν καινούργια λάπτοπ σε βουλευτές χωρίς blue ray!

Καταστροφή: Μοίρασαν καινούργια λάπτοπ σε βουλευτές χωρίς blue ray!

Αυτό είναι σκάνδαλο...

Μα πως θα σπαταλούν τις ώρες τους στη Βουλή και θα παίρνουν τόσο κρίσιμες αποφάσεις χωρίς ούτε μία ταινιούλα; Απάνθρωπο!

Μπορεί ο κόσμος να υποφέρει και να πεινάει η Βουλή όμως για να υποστηρίξει το κοινοβουλευτικό έργο των βουλευτών τους μοίρασε λαπτοπ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε λάπτοπ ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το «δώρο» τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει... χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος διαμαρτυρόταν επειδή το ολοκαίνουργιο λάπτοπ του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.

Ήθελε να διασκεδάσει το παιδί...

Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το λάπτοπ και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή...

Λεφτά για πέταμα που λέει και ο ελληνικός λαός...

Κάποιοι πεινούν κύριοι, κάποιοι δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης και εσείς κοιτάτε χρώματα και blu ray για τα λάπτοπ;

Έχετε χάσει τελείως την επαφή σας με την πραγματικότητα;