Π. Μεντρέκας: Οι εικόνες από το γραφείο του Βρούτση είναι στημένες

Π. Μεντρέκας: Οι εικόνες από το γραφείο του Βρούτση είναι στημένες

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου έστειλε πριν από λίγο το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, σχετικά με τους βανδαλισμούς στο γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Μεντρέκας δήλωσε πως οι εικόνες που μεταδόθηκαν και παρουσιάζουν καταστροφές στο γραφείο του υπουργού είναι «στημένες».

Νωρίτερα ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για βανδαλισμούς του ΠΑΜΕ στο γραφείο του Βρούτση. Σε δήλωση του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή είπε: «Καλώ να χρησιμοποιήσετε την δημοσιογραφική σας ιδιότητα, να εξετάσετε το βίντεο και να δείτε ότι οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ προφανώς δεν είχαν συμπλοκή με τα ΜΑΤ, καθότι φαίνονται να βγαίνουν ατσαλάκωτοι από το υπουργείο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας: «Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι συνδικαλιστές είχαν μαζί τους κάμερα και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δώσουν στη δημοσιότητα την εικόνα από την δική τους κάμερα».

Το ΠΑΜΕ απάντησε άμεσα με την εξής ανακοίνωση: «Οι αθλιότητες της κυβέρνησης, του κυβερνητικού εκπροσώπου και του υπουργού Εργασίας αποκαλύπτονται όσο περνάνε οι ώρες όλο και περισσότερο. Οι δηλώσεις τους ''το ΠΑΜΕ να δείξει βίντεο'' αποκαλύπτει την αθλιότητά τους και τις κατασκευασμένες κατηγορίες με τις οποίες σέρνονται στα δικαστήρια 35 συνδικαλιστές, στελέχη του ΠΑΜΕ. Όσο περνάνε οι ώρες θα εντίθενται συνεχώς και θα τους αποκαλύπτουμε όλο και περισσότερο».

Διαβάστε επίσης:

Το γραφείο του Γ. Βρούτση μετά τα επεισόδια

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες στο υπ. Εργασίας

ΚΚΕ: Αυταρχικό αμόκ της κυβέρνησης