ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Πειραιά η νεολαία των ΑΝ.ΕΛ. για στήριξη των πολυτέκνων

Στον Πειραιά η νεολαία των ΑΝ.ΕΛ. για στήριξη των πολυτέκνων

Η προσπάθεια στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας συνεχίζεται από τη Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η υπεύθυνη του Τομέα Δράσεων και Εθελοντισμού Ευδοκία Παπαγγέλου με μέλη της ομάδας εθελοντισμού βρέθηκαν το Σάββατο 16/02/2013 αυτή τη φορά στον Πειραιά, στο λιμάνι πίσω από τον Άγιο Διονύσιο, ενημερώνοντας και προσκαλώντας τον κόσμο να προσφέρει στον συνάνθρωπο.

«Η επιτυχημένη δράση «Δίπλα σας όλο τον χρόνο» είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί, για άλλη μια φορά, ένας μεγάλος αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης με κατεύθυνση πολύτεκνες οικογένειες που ζουν στην ανέχεια, εξ αιτίας των πολιτικών αποφάσεων του πρωθυπουργού της ανάπτυξης που διέπονται από την καταστροφική μνημονιακή λογική. Η προσπάθεια της νέας τάξης πραγμάτων και των εντολοδόχων της να εξαθλιώσουν τον Έλληνα θα μας βρει ενωμένους και με δράσεις αλληλεγγύης και όχι διχασμένους, όπως επιδιώκουν. Όσο η ανταπόκριση του κόσμου παραμένει μεγάλη σε τέτοιες προσπάθειες, τόσο μεγαλώνει η ελπίδα ότι έρχεται η ανατροπή.

Ήδη τα πρώτα είδη που συγκεντρώθηκαν κατευθύνθηκαν σε οικογένειες με την αρωγή του ΕΟΠΑ, αλλά και η βοήθεια που συγκεντρώθηκε μέσα στον Ιανουάριο σε συνεργασία της Συντονιστικής Αμαρουσίου έφθασε σε πολύτεκνες οικογένειες με την αρωγή του φιλανθρωπικής οργάνωσης ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων και παιχνιδιών συνεχίζεται στα γραφεία του Κινήματος, Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2, Καλλιθέα (2109545113-5)».