ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός κρύφτηκε

Σκουρλέτης: Ο πρωθυπουργός κρύφτηκε

Βολές κατά των κυβερνητικών εταίρων εξαπέλυσε με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας τους ότι «επιμένουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο».

«Πέρα από τα ζητήματα της διαδικασίας που είναι και ουσίας, που αφορούν το ίδιο το περιεχόμενο και το κύρος των λειτουργιών του Κοινοβουλίου, ακούμε τα ίδια επιχειρήματα, τους ίδιους εκβιασμούς, έχουμε τα ίδια μέτρα της ίδιας λογικής και τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα τρία χρόνια», παρατήρησε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ».

Επιτέθηκε μάλιστα προσωπικά στον Πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως είπε, «κρύφθηκε για να εμφανιστεί στις κάμερες τελευταία στιγμή να χαμογελάει δήθεν υπερήφανος», ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στην ΔΗΜΑΡ.

«Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ κυριολεκτικά γελοιοποιήθηκε. Διότι δύο υπουργοί της κι ένας πρόεδρος από τη ΔΗΜΑΡ βρεθήκανε να αντιδικούν μεταξύ τους, και ο ίδιος ο υπουργός ο κ. Μανιτάκης αυτά που δίδασκε στο Πανεπιστήμιο να τα αναιρεί με τις προτάσεις του. Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία, πήρε τη θέση του ΛΑΟΣ στη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση», σημείωσε.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μόνο με το να ανακυκλώνει το φόβο, να παράγει φόβο και να συνθλίβει μια κοινωνία. Αυτό το πράγμα έχει κοντά ποδάρια», κατέληξε.