ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη το κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο

ΠΑΣΟΚ: Σε εξέλιξη το κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο

Με τα νεύρα των στελεχών να είναι τεντωμένα μετά τις αποκαλύψεις περί διασπάθισης κομματικού χρήματος, συνεδριάζει αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθούν τα οικονομικά του κόμματος, θέμα το οποίο ήταν η αφορμή για τη μετωπική σύγκρουση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Παπανδρέου.

Η σημερινή σύσκεψη θεωρείται κρίσιμη για την ενότητα του κόμματος καθώς η Ιπποκράτους εδώ και αρκετό καιρό δείχνει να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Στα γραφεία του Κινήματος έφτασε καιο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, ο οποίος αναμένεται να αναλύσει τα οικονομικά δεδομένα στο κόμμα.

Ο κ. Σαλαγιάννης αναμένεται να δώσει στα στελέχη τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος που συνέλεξε, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα δοθούν τώρα στην δημοσιότητα.

Πρόκειται για τους ισολογισμούς και τους απολογισμούς από το 2004 και μετά αλλά αφορούν και την παρούσα οικονομική κατάσταση του κόμματος.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να ανακοινωθεί και η μετακίνηση του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη ή σε κάποιο άλλο κτίριο, καθώς το ενοίκιο στα σημερινά γραφεία είναι απαγορευτικό για τα οικονομικά του Κινήματος.