ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος: Η ΝΔ κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή

Τατσόπουλος: Η ΝΔ κλείνει το μάτι στη Χρυσή Αυγή

«Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα πάει στις καλένδες» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, κατηγορώντας παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία ότι «κλείνει το μάτι» στη Χρυσή Αυγή.

«Υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι θα το πάνε στις καλένδες – ή για τον Αύγουστο ή για του Αγίου Ποτέ. Αυτό συνδυάζεται με ένα κλείσιμο του ματιού της ΝΔ – γιατί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αντιδρούν και λένε «φέρτε το τώρα», δεν μπορώ να τους βάλω στα ίδια», ανέφερε μιλώντας στον Βήμα FM.

«Γι’ αυτό έρχεται αυτός ο νόμος. Διότι είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και πρώτοι σε ρατσιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Επειδή η ΝΔ της αρέσει να κλείνει το μάτι, γιατί σκέπτεται ότι αύριο η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι τρίτο κόμμα, θέλει να αφήνει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό με μια ομάδα», πρόσθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα χωρίς να αναθεωρηθεί η συνθήκη «Δουβλίνο 2».

Ερωτηθείς σχετικά με τις επικρίσεις του Θ. Πάγκαλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Ζίζεκ, ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «πάσχει από μία ασθένεια που ονομάζεται επιλεκτική αμετροέπεια».