ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Καμία σύγκρουση με τον Γιώργο

Βενιζέλος: Καμία σύγκρουση με τον Γιώργο

Προσπάθεια να υποβαθμίσει την ένταση στις σχέσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου για τα οικονομικά έκανε ο Βαγγέλης Βενιζέλος κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην δημόσια τηλεόραση.

Ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση μεταξύ του ιδίου και του πρώην πρωθυπουργού τονίζοντας δε ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ενόχλησε τον κ. Παπανδρέου.

Σύγκρουση; Ποια σύγκρουση... Είπε ο κ. Βενιζέλος επιχειρώντας ευγενικά να αποφύγει την ερώτηση για την διαμάχη με τον κ. Παπανδρέου.

Η μόνη αιχμή που άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο ότι μετά την συνάντησή τους στη Βουλή δεν έπρεπε να συνεχιστεί η δημόσια συζήτηση γι’ αυτό και κατά την γνώμη του ήταν λάθος το ότι ο κ. Παπανδρέου εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση.

Πάντως επεσήμανε ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μία «αμέριμνη διαχείριση» των οικονομικών για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Όταν ρωτήθηκε εάν ευθύνεται προσωπικά για την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου ο κ. Βενιζέλος σχολίασε ότι «έβαλα το κεφάλι μου στην κρεμάλα» αναλαμβάνοντας σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την χώρα υπουργός Οικονομικών.