ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς για ΔΝΤ: Εδώ κι ένα χρόνο διορθώνω τα λάθη τους!

Σαμαράς για ΔΝΤ: Εδώ κι ένα χρόνο διορθώνω τα λάθη τους!

«Έχω μιλήσει για τα λάθη. Δουλειά ενός πολιτικού δεν είναι μόνο να κάνει κριτική, αλλά να διορθώνει τα λάθη. Αυτό κάνω εδώ κι ένα χρόνο: διορθώνω αυτά τα λάθη», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, από τη Φινλανδία, όταν ρωτήθηκε για την παραδοχή του λάθους από την πλευρά του ΔΝΤ, στο πρόγραμμα για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε από την άλλη πλευρά, πως η ίδια έκθεση αναφέρει ότι πλέον το «πρόγραμμα» βρίσκεται στη σωστή τροχιά και χρειάζονται να ολοκληρωθούν όλες οι μεταρρυθμίσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Αυτό προτίθεται να πράξει η ελληνική κυβέρνηση συμπλήρωσε και όταν ολοκληρωθεί η προσπάθεια και βγει η Ελλάδα από την κρίση, τότε είπε ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσουμε να δούμε αναλυτικά τι έφταιξε και τι πήγε λάθος.

Στη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι από το «Grexit» η Ελλάδα πέρασε στο «Grecovery», προσθέτοντας ότι «η κατάρρευση της Ελλάδας είναι στην πράξη απίθανο σενάριο».