ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κοινωνικοί εταίροι τίμησαν Στυλιανίδη-Αθανασίου

Οι κοινωνικοί εταίροι τίμησαν Στυλιανίδη-Αθανασίου

Ενδεικτική του καλών σχέσεων που διατηρούσαν ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου με τους κοινωνικούς εταίρους ήταν η παρουσία μερίδας των δεύτερων στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.


Το γεγονός είναι αξιοσημείωτο, καθώς είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων επιλέγουν να παραβρεθούν σε μία ανάλογη τελετή, δείχνοντας την εκτίμηση τους προς το έργο αλλά και τη συμπεριφορά της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, καθώς και ο Μάρκος Δαρδαμάνης, πρόεδρος της ΠΟΠ-ΟΤΑ.

Οι κοινωνικοί εταίροι απέδωσαν τα εύσημα στον κ. Στυλιανίδη και στον κ. Αθανασίου, τονίζοντας ότι παρά τις διαφωνίες, οι οποίες ήταν αναμενόμενο να προκύψουν και παρά τις κρίσιμες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, τόσο ο υπουργός, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός πάντα «είχαν ανοιχτές τις πόρτες τους», ήταν δεκτικοί στο διάλογο και στήριξαν με τις αποφάσεις τους τις κοινωνικές δομές.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον πρωθυπουργό, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στην προηγούμενη κρίσιμη και δύσκολη περίοδο, ενώ επεσήμανε πως «δουλεύοντας όλοι μαζί διασώσαμε τους δήμους από σίγουρη χρεοκοπία».

Διαβάστε επίσης:

Στυλιανίδης: Μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα μαζί με την κοινωνία