ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσιογράφοι σε Ζ. Μακρή: Πες κανέναν αριθμό για το Τζόκερ

Δημοσιογράφοι σε Ζ. Μακρή: Πες κανέναν αριθμό για το Τζόκερ

Με ένα πλατύ χαμόγελο και συγκρατημένη αισιοδοξία έφτασε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στο υπουργείο Υγείας για να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα ως υφυπουργός Υγείας.

Απαντώντας στα σχόλια για την τύχη που την έκανε σε λίγους μήνες βουλευτή και υπουργό, η κ. Μακρή δήλωσε πως δεν θέλει να μην μείνει στην ιστορία ως τυχερή και μόνο.

Φτάνοντας στο υπουργείο Υγείας δήλωσε πως σήμερα θα μάθει ποιές είναι οι αρμοδιότητες της, πως το έργο είναι δύσκολο αλλά και ότι στις παρούσες συνθήκες όλα τα υπουργεία έχουν δύσκολο έργο.

Όταν έγινε σχόλιο για την τύχη της (ορκίστηκε βουλευτής την 1η Απριλίου μετά το θάνατο του Αθανασίου Νάκου και χθες έγινε υπουργός μετά την άρνηση της Σοφίας Βούλτεψη να αναλάβει) και της ζητήθηκε μάλιστα να πει κάποιους αριθμούς για Τζόκερ, χαμογελαστή απάντησε «ελπίζω να κάνω έργο στο υπουργείο και να μη μείνω στην ιστορία ως η τυχερή».

Ανέφερε πως τον ηγετικό ρόλο στο υπουργείο έχει αναμφισβήτητα ο Άδωνις Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι Γεωργιάδης και Μπέζας «θα με παρασύρουν στην καλή δουλειά».

Πρόσθεσε πως η Σοφία Βούλτεψη είναι φίλη της και αποκάλυψε μάλιστα πως τη έστειλε ένα sms για να την συγχαρεί όταν έμαθε ότι ανέλαβε υφυπουργός Υγείας.