ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αρτοβιομηχανία «Κατσέλης» ο Αλέξης Τσίπρας

Στην αρτοβιομηχανία «Κατσέλης» ο Αλέξης Τσίπρας

Στο πλευρό των εργαζομένων της αρτοβιομηχανίας "Κατσέλης" θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας, στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση εργαζομένων (Θέση Λουτρό, Αχαρναί).

Χθες, στις εγκαταστάσεις της αρτοβιομηχανίας βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Στρατούλη, Δ. Χαραλαμπίδου, Γ. Σταθά, και Κ. Μπάρκα και κάλεσαν τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση να ανταποκριθεί το ταχύτερο δυνατόν στο αίτημα του σωματείου για τριμερή συνάντηση με την παρουσία του, ώστε να αναζητηθούν λύσεις για την προστασία των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων της εταιρείας.

Το κλιμάκιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους 540 υπό απόλυση εργαζόμενους της επιχείρησης «Κατσέλης», που αγωνίζονται να μείνει ανοικτή η επιχείρηση, να μην απολυθεί κανείς εργάτης και εργάτρια και να μην τους αφαιρεθούν εργασιακά δικαιώματα.