ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτακόπουλος: Μέχρι που θα φτάσετε;

Παναγιωτακόπουλος: Μέχρι που θα φτάσετε;

Δριμύτατη επίθεση κατά της δικομματικής κυβέρνησης εξαπολύει το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Το πρώην ιστορικό μέλος του Κινήματος κάνει λόγο για βουλευτές που ευτελίζονται από άλλον ένα στυγνό εκβιασμό της τρόικας και τονίζει με νόημα πως είναι φανερό ποιοι κυβερνούν τον τόπο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παναγιωτακόπουλου:

«Τα τραγελαφικά που συμβαίνουν με την «κινητικότητα» των δημοσίων υπαλλήλων αποδεικνύουν και στους πιο δύσπιστους ποιος κυβερνά, ποιος αποφασίζει και ποιος απλά υλοποιεί!

Οι ίδιοι βουλευτές που πριν λίγες ημέρες ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο, καλούνται τώρα να ψηφίσουν τροπολογία που αλλάζει τη ρύθμιση των εξαιρέσεων από την κινητικότητα των καθηγητών!

Κάτω από άλλον ένα στυγνό εκβιασμό της τρόικα, οι βουλευτές ευτελίζονται, η κυβέρνηση υποκύπτει και η Βουλή μετατρέπεται σε απλό εργαλείο διεκπεραίωσης άλλης μιας απόφασης, των εκτός συνόρων της χώρας ηγεμόνων της.

Το ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα είναι περισσότερο από ποτέ ξεκάθαρο.

Το που οδηγείται η χώρα και ο λαός μας είναι περισσότερο από ποτέ δεδομένο.

Το μέχρι πότε θα ανέχονται τον προσωπικό και κοινοβουλευτικό εξευτελισμό τα μέλη της ισχνής κυβερνητικής πλειοψηφίας οφείλει να απαντηθεί από τους ίδιους.

Τους απέμειναν «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», στην επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας περί συνεργατικού κοινοβουλευτισμού, όταν με τη στάση τους διαλύουν το σύνταγμα, διαλύουν την κοινοβουλευτική δημοκρατία και κάνουν τους βουλευτές που αναδείχθηκαν στη Βουλή στο όνομα των πολιτών, συνώνυμο της υποταγής, της ανυποληψίας και της αυτοαναίρεσης του ρόλου τους!

Πώς να κρυφτούν αλήθεια πίσω από το δάχτυλό τους;».

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων