ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Να τελειώνουμε με την αρρωστημένη παρέα της τρόικας

Κουίκ: Να τελειώνουμε με την αρρωστημένη παρέα της τρόικας

Για αδιέξοδη και δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ αναφορικά με την οικονομική κατάσταση στη χώρα.

Ο κ. Κουίκ εξαπολύει δριμύτατη επίθεση κατά της τρόικας και ειδικότερα κατά του εκπροσώπου του ΔΝΤ κ. Πολ Τόμσεν, τονίζοντας πως πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με την αρρωστημένη παρέα της τρόικας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Τα πρωτοσέλιδα και μόνο των σημερινών οικονομικών εφημερίδων, δείχνουν για μία ακόμα φορά τη δραματική και αδιέξοδη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

Ανάμεσα στους τίτλους και η απόλυτη γελοιότητα. Το ΔΝΤ να καλεί την ευρωζώνη και την ΕΚΤ (δηλαδή τους άλλους δύο εταίρους της στην τρόικα) να χαλαρώσουν τη λιτότητα!

Ασφαλώς, αυτή η περίπτωση στην οποία πρωταγωνιστεί o εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν, χρήζει ψυχιατρικής παρέμβασης.

Είναι ο Τόμσεν ο οποίος απαγορεύει τη μείωση ΦΠΑ και φόρων, ο οποίος υπαγορεύει τις ανθρωποκτόνες ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δημοσίου και διατάσσει τις κατασχέσεις σπιτιών και κάθε περιουσιακού στοιχείου των Ελλήνων που αδυνατούν εκ των πραγμάτων να φοροδοτήσουν.

Επιτέλους, η Ελλάδα οφείλει να τελειώνει μια και καλή με αυτή την αρρωστημένη και επικίνδυνη παρέα της τρόικας».