ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Άκη κατά την απολογία της

Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Άκη κατά την απολογία της

Στο δράμα που ζει η ίδια και τα παιδιά της αναφέρθηκε με δάκρυα στα μάτια η Αρετή Τσοχατζοπούλου απολογούμενη ενώπιον των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

«Είμαι 16 μήνες κρατουμένη στον Κορυδαλλό. Θεωρώ πρώτα απ' όλα ότι τιμωρούνται τα παιδιά μου», είπε η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε «Αποφάσισα να γυρίσω τα ακίνητα γιατί έχουν συνδεθεί με μαύρο χρήμα .Έτρεχαν πίσω από το παιδί μου στο σχολείο και του έλεγαν κλέφτη, φέρτε πίσω τα λεφτά.Αυτή η ιστορία πήρε την υπόληψη μου».

Όμως «δεν θα γίνω εδώ πέρα κατήγορος του πατέρα μου» είπε η Αρετή Τσοχατζοπούλου υποστηρίζοντας ότι ήταν δική της η απόφαση να τον καλύψει στο στάδιο της ανάκρισης και να μην πει όλη την αλήθεια για της αγοραπωλησία ενός οικοπέδου στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την κατηγορία η Αρετή Τσοχατζοπούλου μεταξύ άλλων έχει αγοράσει οικόπεδο στην οδό Κεφαλληνίας έναντι 395.000 ευρώ , το οποίο όπως ομολόγησε σήμερα ήταν δώρο του πατέρα της. Επιπλέον, η κόρη του πρώην υπουργού κατηγορείται και για την αγορά ακινήτου στην οδό Δεινοκράτους στο Κολωνάκι, που θεωρείται κατά την κατηγορία εικονική με σκοπό να νομιμοποιηθεί μαύρο πολιτικό χρήμα.

«Τον πατέρα μου τον αγαπάω και τον εκτιμώ . Δεν θα γίνω εδώ κατήγορος του. Με τη μητέρα μου είχε δημιουργηθεί άσχημη κατάσταση και είχαμε μειωμένη επικοινωνία. Μετά το γάμο του οι σχέσεις μας χάλασαν εντελώς και για δυο χρόνια δεν είχαμε επαφή. Εγώ στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν έχω πάει ποτέ ούτε ξέρω καν που είναι...», ανέφερε η Αρετή Τσοχατζοπούλου.